Centrul de Studii Psihanalitice oferă ajutor în privința organizației dumneavoastră !

Vă ajută în ceea ce privește consultanța organizațională.

Ne întâlnim la o primă discuție, vorbim despre climatul organizațional al dumneavoastră, despre nevoile angajatorului, despre nevoile angajatului și pornim la drum.

După ce efectuăm evaluarea organizației, vă redactăm un raport de psihodiagnoză organizațională.

Aici veți găsi disfuncțiile constatate de noi, problemele care crează neplăceri, nivelul de stres al angajaților și, bineînțeles, recomandări de remediere ale acestora.

Vă ajutăm pas cu pas pentru remedierea deficiențelor constatate.

 

Cel de sus este cel care conduce turma. Dacă aplicăm această aluzie religioasă la organizație, vedem importanța pe care o are un lider. De aceea, vă venim în întâmpinarea nevoilor cu mentorat pentru gestionarea emoțiilor liderilor.

Vom avea discuții săptămânale, vedem care este problema în privința leadershipului, în privința gestionării stresului și le rezolvăm pe rând.

Și, bineînțeles, ne ocupăm și de angajații dumneavoastră. 

În urma evaluării organizației, în funcție de nevoi, îi ajutăm prin tehnici de relaxare, webinarii și cursuri, design de interior, parenting, psihoterapie, consiliere în privința angajării și a ocupării locului de muncă, servicii conexe.

De ce să ne alegi pe noi?

tiberiu seeberger - psihoterapeut psihanalist bucuresti

1. Problemele din organizații sunt probleme emoționale. Dacă privim omul ca pe o organizație și organizația ca pe un om, atunci lucrurile devin mai clare. De aceea, Centrul are psihologi în echipă, adică oameni specializați pe rezolvarea problemelor emoționale.

2. Avem experiență în ședințe individuale, de grup, în organizare de cursuri și webinarii, precum și în ajutarea persoanelor să gestioneze relațiile cât mai bine.

3. Tipul nostru de abordare este unul psihodinamic, adică unul în care NU tratăm problema la un nivel superficial, de comportament. Când evaluăm o organizație, vedem motivații inconștiente, dorințe neîmplinite, nevoi nesatisfăcute, tipare relaționale disfuncționale și mecanisme de apărare periculoase. Nimic nu este simplu, nimic nu se află la suprafață. Pentru a putea vedea interiorul, trebuie să mergem în profunzime.

4. Vă oferim servicii complete, de la evaluare, la implementarea recomandărilor.